pondělí 26. ledna 2015

Kávový cheesecake s mletou kávou, capuccino pěnou a kávovým likérem


Pro milovníky kávy tu mám jeden silně návykový cheesecake s mletou kávou Rwanda, což je silná káva  arabika velmi příjemné chuti a ve spojení se smetanovým krémem vynikne její výrazná kávová chuť. To vše na sušenkovém kávovém korpusu a završené krémem capuccino s kávovým likérem.
Lahoda pro závisláky na kávě, jako jsem já J.







a děkuji za vaše komentáře
>

1 komentář:

  1. Tak tato kombinace je pro mne přímo vražedná... Třeba hrozně mi chutná takový vanilkový cheesecake s capuccinem, který si udělám doma... To je opravdová paráda! Jediné, co se mi na této kombinaci nelíbí je to, že máme blbý kávovar, který se nečistí sám a je tak ho třeba manuálně za pomocí jedné takové tekutiny pro okruh mléka čas od času čistit. Ale ono to za to stojí!

    OdpovědětVymazat